Новини

7 квітня 2015 року в Києві, о 13-30 год., в приміщенні Національного Музею «Софія Київська» відбудеться презентація «Іспано-Української Торгової Палати для розвитку» (ІУТП), в якій візьмуть участь іспанські дипломати.

На зустріч запрошені Президент України, українські бізнесмени, члени уряду України, представники міністерств і відомств, представники ЗМІ.

Після презентації відбудеться дегустація іспанських продуктів та вин, виставка ювелірних виробів Класичного ювелірного Дому «Лобортас».

«Іспано-Українська Торгова Палата для розвитку» — це організація, яка створена в Іспанії і яка є іспанською офіційною юридичною структурою (в листі — додатку інформацію про структуру та діяльність ІУТП). Організація покликана допомагати Україні в важкий час становлення і ставить за ціль залучення інвестицій в економіку України та лобіювання інтересів України в Європі та світі.

Ми працюємо більше десяти років і допомагали Україні та українцям, робимо це і сьогодні. Ми розуміємо, у який важкий час ми живемо, але й розуміємо, що тільки патріоти виведуть Україну із політичної та економічної кризи. Без іноземних інвестицій Україні буде важко. Ми віримо, що війна закінчиться і в Україні запанує довгоочікуваний мир і стабільність, які відкриють ворота для інвесторів — наших друзів-бізнесменів в цілому світі.

Просимо Вас повідомити про Вашу присутність до 03/04/2015р. Ви зможете гідно репрезентувати себе чи Вашу організацію. Користуючись нагодою, бажаю Вам, Вашій родині, нашій Україні миру і добра.

З щирою повагою — президент «Іспано-Української Торгової Палати для розвитку», офіційний представник ТПП України в Іспанії, юрист, економіст, історик, журналіст, магістр державного управління Михайло Петруняк.